S’inicia la vacunació dels menors a partir de 12 anys

Aquest matí han acudit a la plaça de Braus els infants fins a 15 anys que, de forma voluntària, s’han inscrit per rebre el vaccí

Comentaris

Un dels menors que s'ha vacunat a la plaça de Braus
Un dels menors que s'ha vacunat a la plaça de Braus SAAS

Salut ja ha engegat el procés de vacunació dels menors des dels 12 fins als 15 anys. Durant aquest matí ja han acudit a la plaça de Braus tots aquells infants que, durant les darreres setmanes, s’han inscrit per rebre el vaccí de forma totalment voluntària, i que rebran les dosi de Moderna. S’espera que, al llarg del dia d’avui, s’inoculin aproximadament un miler de dosis de Moderna. 

La recomanació de Govern era que reberen la vacuna tots aquells infants immunodeprimits o que visquin amb persones que puguin ser de risc. Així mateix, a aquells adolescents que siguin vulnerables per diverses patologies. Tot i això, a l’hora d’enregistrar-se en la plataforma no es demanava cap d’aquests detalls. La resta, s’aconsellava que ho consultessin amb els seus doctors per veure si era convenient rebre el vaccí. Tots els joves que han acudit avui la plaça de Braus ho havien de fer acompanyats dels seus pares o tutors, o bé amb una autorització signada.

Aquesta vacunació és totalment voluntària, i no ha comptat amb cap campanya per part de Govern per fomentar-la ni per animar als joves a què s’inoculin el vaccí. D’aquesta manera, la plataforma per enregistrar-se continuarà oberta, a l’espera de més infants que vulguin rebre la vacuna en les pròximes setmanes.

Comentaris (2)

Trending