Govern assegura que no ha detectat cap turista “en situació irregular” arran de la Covid

Helena Mas explica que quan es confirma un positiu en un visitant es contacta amb les autoritats sanitàries del seu país d’origen i nega que s’hagin trobat persones que havent d’estar confinades al seu país no han respectat aquest paràmetre

Turistes a la zona comercial d'Andorra la Vella.
Turistes a la zona comercial d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Govern assegura que no ha detectat cap visitant al Principat que hagués d’estar confinat al seu país per ser positiu de Covid. És el que manté l’executiu o, almenys, el que ha manifestat la secretària d’Estat de Salut, Helena Mas. La realitat… En tot cas, Mas ha explicat que quan es detecta un cas positiu en una persona que no resideix al Principat els responsables sanitaris andorrans contacten amb els seus homòlegs del país on pertoqui.

“Ens posem en contacte per compartir la informació”, ha afirmat la número 2 del ministeri de Salut. “Hi ha una comunicació amb les autoritats sanitàries dels països veïns per compartir la informació que sigui necessària”, ha afirmat Mas, que ha assegurat que no s’han detectat persones que havent de fer aïllament al seu país d’origen s’haguessin saltat aquesta exigència i estiguessin en situació “irregular” al Principat.

Comentaris (7)

Trending