Es recupera un sanitari i ja només queden tres casos actius de Covid

Les diferents proves sectorials de detecció de la malaltia no han permès detectar cap nou cas

Una reproducció de coronavirus.
Una reproducció de coronavirus. ARXIU

Només queden tres casos actius de coronavirus i cap de les persones que ara encara pateixen la malaltia no estan hospitalitzades. L’últim en recuperar-se ha estat un dels dos sanitaris encara contagiats, amb la qual cosa només un professional de la salut està formalment infectat. En total, al país s’han donat fins ara 855 casos, una xifra que es manté inalterable des de fa dies.

També es manté sortosament inamovible el número de víctimes mortals, que continua sent de 52, amb prevalença malaurada de residents en centres sociosanitaris i, en concret, del Cedre i Salita, que han concentrat més de la meitat de les víctimes hagudes al país producte de la pandèmia. Per ara han pogut superar la malaltia i recuperar-se’n -n‘hi ha que amb seqüeles- vuit-centes persones.

Les diferents proves de detecció ràpida del virus que s’estan duent a terme de manera sectorial -entre escolars, de nou a les residències, entre persones vinculades al món turístic del Pas de la Casa- no han permès diagnosticar nous casos, amb la qual cosa, ara per ara, la força vírica s’hauria reduït moltíssim. Properament s’iniciarà un control de la malaltia al centre penitenciari.

Etiquetes

Comentaris

Trending