“És un acte de responsabilitat”

La síndica general, Roser Suñé, i el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, es vacunen amb AstraZeneca i fan una crida perquè la ciutadania participi en el procés malgrat els dubtes aixecats sobre el vaccí els darrers dies

Suñé rep la vacuna d'AstraZeneca.
Suñé rep la vacuna d'AstraZeneca. Consell General / E.Comellas

La campanya de vacunació continua a bon ritme, fins i tot durant el cap de setmana. El centre de vaccinació segueix rebent un nombre important de persones que reben la primera dosi d’AstraZeneca. I, entre ells, autoritats de rellevància. Aquest dissabte ha estat el torn del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, i la síndica general, Roser Suñé. Tots dos han fet una crida a confiar en el fàrmac: “és un acte de responsabilitat”, ha indicat la màxima representant del Consell General.

Al matí ha estat el torn de Rossell. El ministre ha recordat que, en el seu cas, ja coneix el que és infectar-se amb la malaltia. Per això, ha remarcat que “tenia moltes ganes de posar-me la primera dosi. Sobre els dubtes que, els darrers dies, planen sobre la vacuna de la farmacèutica anglo-sueca, ha deixat clar que no tenia cap preocupació. “Com més es vaccini, més d’hora tornarem a la normalitat”, ha destacat.

Ja a la tarda qui s’ha acostat a l’antiga seu del COEX ha estat la síndica general. Suñé no ha hagut d’esperar gaire i de seguida ha estat atesa i ha estat vacunada. Ha deixat clar que “estic molt contenta” i que “no he tingut cap dubte”. A la vegada, ha deixat clar que “és la manera de poder recuperar la normalitat”.

La cap de la cambra parlamentària s’ha mostrat comprensiva amb la possibilitat que hi hagi gent que tingui dubtes sobre la vacuna d’AstraZeneca, però ha volgut posar en relleu la importància que té l’acte de rebre-la. “Puc comprendre que es tingui una certa reticència, però és un acte de responsabilitat envers els demès”, ha afirmat. Per això, ha reclamat que “es posi a la balança els dos aspectes” tot assegurant que “pesen més els positius”.

Rossell vacunació.
El ministre Rossell en el moment de ser vaccinat.

Comentaris (13)

Trending