Enquesta entre els joves per fer visible “la magnitud del problema” que representa la salut mental

L'Associació en Defensa del Jovent en Risc està fent un treball de camp amb la població d’entre 12 i 23 anys i les seves famílies d’Andorra

Comentaris

ADJRA fa la consulta.
ADJRA fa la consulta. ARXIU

L'Associació en Defensa del Jovent en Risc d’Andorra (ADJRA) ha posat en marxa una enquesta entre la població jove, adolescents i adults d’entre 12 i 23 anys, i les seves famílies. L’objectiu és fer visible la realitat al país de la salut mental i intentar determinar-ne “la magnitud del problema” i el nivell de preocupació.

La idea de l’entitat és poder evidenciar que al Principat hi ha “molts casos i que és realment una problemàtica cada vegada més preocupant”. A partir d’aquesta visibilització, explica l’exposició inicial de l’enquesta, totalment anònima i per a la qual es demana “la màxima sinceritat”, l’ADJRA vol continuar lluitant per la creació d’un centre (concepte escola terapèutica) al país.

Les preguntes que es formulen van des de generalitats a valorar diversos aspectes que tenen a veure amb la salut mental o podent tenir-ne del 0 al 10 o que els enquestats responguin amb concrecions, com per exemple, que esmentin pel·lícules que hagin vist o coneguin i que tractin, d’una manera o altra, qüestions relacionades amb la salut mental.

Comentaris

Trending