Salut avalua l’adopció de mesures en la planta del Cedre on ja s’han detectat tres positius

Les darreres hores s’han diagnosticat com a contagiats de Covid encara que asimptomàtics dos usuaris més del centre sociosanitari, que s’afegeixen a la resident ja aïllada el cap de setmana; els tres malalts estaven a la mateixa planta, on s'han prohibit la visita de familiars

Comentaris

Exterior de l'edifici del Cedre.
Exterior de l'edifici del Cedre. Altaveu

Dos residents més del centre sociosanitari del Cedre han donat positiu per coronavirus. Els contagis s’han detectat gràcies als cribratges periòdics que es fan als usuaris de les dependències geriàtriques. En tots dos casos, no presenten símptomes i han estat traslladats a la planta Covid específicament, juntament amb la dona que restava ingressada des de fa uns dies. Tots tres convivien en la mateixa planta, que ara mateix no pot rebre visites.

De fet, el ministeri de Salut, segons que s’ha comunicat a les famílies, està avaluant l’adopció de mesures per evitar la propagació del virus, vist que els tres casos diagnosticats fins ara s’han donat entre usuaris de la mateixa planta, la tercera, del centre sociosanitari públic. Per ara, s'hi han prohibit les visites de familiars. El Cedre, però, no seria l’única residència del Principat on s’haurien tornat a detectar positius, sortosament asimptomàtics.

Els dos darrers positius localitzats al Cedre han estat diagnosticats en el marc dels controls que es fan setmanalment als residents. I entre ells s’ha constatat que hi havia infeccions. Per tant, s’ha aplicat el protocol ja habitual. Els dos padrins han estat traslladats a l’àrea Covid de la residència, per aïllar-los de la resta d’usuaris.

Accés al Cedre d'una ambulància.

Relacionat

La Covid es torna a colar al Cedre

El seu estat de salut és bo. De fet, cap dels dos contagiats presenten símptomes, tot i que se’ls farà el pertinent seguiment. Amb aquests, ja són tres els casos de coronavirus que s’han detectat els darrers dies al centre sociosanitari.

El passat cap de setmana, una padrina ja havia donat positiu després de passar les festes de Nadal amb la seva família. La dona, de fet, ja fa dies que es troba a l’àrea Covid, asimptomàtica, esperant que se li pugui donar l’alta properament.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending