La Covid es torna a colar al Cedre

En els cribratges fets a aquells usuaris que van sortir del centre sociosanitari per les festes de Nadal, s’ha detectat una usuària positiva, una dona que tenia les tres vacunes administrades i que tot i ser asimptomàtica ha estat aïllada a la planta específica

Accés al Cedre d'una ambulància.
Accés al Cedre d'una ambulància. Cristian Cortés

Al Cedre toquen fusta perquè l’únic cas que per ara han detectat com a positiu de Covid sigui l’únic. Però que el coronavirus s’hagi colat al centre sociosanitari públic que més malament ho va passar durant la primera onada de la pandèmia no és pas una bona notícia, ben bé al contrari. Per ara, hi ha una usuària asimptomàtica aïllada a la planta específica per a infectats del virus que s’ha tornat a reactivar.

La detecció de la resident positiva ha estat en el marc dels cribratges realitzats, seguint els protocols establerts pel ministeri de Salut, en el retorn al Cedre després de les sortides durant les festivitats nadalenques. La d’aquesta usuària que havia rebut les tres dosis contra la Covid seria l’únic positiu que s’hauria detectat en les esmentades proves diagnòstiques.

Tot i que la dona està immunitzada, es troba asimptòmàtica i clínicament estable, després d’informar els familiars de l’afectada i posar en coneixement de les autoritats sanitàries el cas, els responsables del Cedre han procedit a iniciar el protocol d’aïllament preventiu de la usuària a la planta Covid del Cedre. El cas positiu s’hauria detectat aquest divendres i no es descarta que en les properes hores n’aparegui algun més.

Comentaris (3)

Trending