El Consell General prorroga les mesures per fer front a una Covid que es cobra una nova víctima

Es tracta d'un home d'edat avançada que ha mort aquest dimecres segons ha anunciat el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell

Comentaris

El ministre de Justícia i Interior en la seva intervenció aquest dimarts al Consell General.
El ministre de Justícia i Interior en la seva intervenció aquest dimarts al Consell General.

El Consell General ha prorrogat per assentiment les mesures per fer front a una Covid que es cobra una nova víctima, la número 155 des de l'inici de la pandèmia. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell ho ha anunciat durant la sessió que ha tingut també a l'ordre del dia, l'informe de la Comissió Permanent sobre els afers tractats durant els darrers mesos.

El Consell General ha facultat al Govern per aprovar restriccions per la pandèmia durant els propers dos mesos. Els consellers generals han donat el seu vistiplau a la petició de l'executiu per poder imposar mesures sanitàries si augmenta la incidència de la Covid. La sessió, la primera del nou període, ha durat deu minuts

Segons les darreres dades que ha facilitat Rossell, la malaltia continua a la baixa tot i la defunció que ha tingut lloc aquest dimecres al matí. Es tracta d'un home d'edat avançada. Hi ha 45.890 altes i 46.113 casos totals, 68 d'ells amb el virus actiu, 26  menys que en l'actualització de dimecres de la setmana passada. En aquests darrers set dies s'han detectat 24 nous casos. No hi ha cap ingressat a l'hospital i el ministre portaveu, Eric Jover ha destacat que "hi ha molt poca pressió sanitària". Ha afegit que és necessari prorrogar les mesures" per si a la tardor o quan ens aproximem a l'hivern hi ha repunt" de contagis". 

Pel que fa a les vacunes administrades, des de l’inici del Pla s’han inoculat 159.499 vaccins (58.172 primeres dosis, 57.547 segones, 42.893 terceres i 887 quartes dosis). Les persones majors de 60 anys poden concertar cita per rebre la segona dosi de record a través del telèfon 821955.

 

Comentaris (2)

Trending