El Cedre manté la tercera planta confinada per la detecció de nous positius

Els usuaris contagiats estan vacunats, són asimptomàtics i a nivell de salut estan totalment bé i estables

Exteriors del Cedre.
Exteriors del Cedre. Altaveu

La tercera planta del Cedre haurà de continuar confinada. La voluntat era que aquest divendres es poguessin reprendre tant les visites com les sortides. Però no serà possible. La detecció de nous positius -no s’ha quantificat quants- entre els residents en l’esmentada planta, que és en la que van aparèixer ja uns pocs contagis fa un parell de setmanes, comporta que no es pugui aixecar l’aïllament establert. La detecció de noves infeccions és producte dels cribratges que es van fent en compliment dels protocols per mirar d’evitar que es propagui la Covid.

La direcció del centre sociosanitari ha comunicat als familiars dels usuaris la nova situació. Els nous contagiats detectats estan bé de salut. Tots estan vacunats i són asimptomàtics. A més, són hemo dinàmicament estables. Però els protocols són els protocols i es mantenen suspeses les sortides de les persones residents de la tercera planta del centre a partir del dia d’avui i fins a l’obtenció dels resultats dels futurs cribratges que es duguin a terme els propers dies.

També es mantenen suspeses les visites dels familiars dels residents de la tercera planta, excepte en casos d’urgència extrema. En aquests casos, segons que s’ha recordat aquest migdia als familiars, només es permetran visites d’un familiar per resident i sempre que el familiar no presenti símptomes de malaltia aguda o estigui sotmès a una mesura d’aïllament domiciliari. Per compensar tot plegat, es permeten tres vídeo-trucades a la setmana per cadascun dels usuaris.

Comentaris

Trending