Una avaria en el sistema de targetes de la CASS deixa penjats els prestadors durant una hora

Durant aquest temps no s’han pogut passar les targetes sanitàries dels pacients i, segons la parapública, reiniciant el programari s’ha pogut restablir la normalitat

Rètol de la CASS.
Rètol de la CASS. Toni Solanelles

El sistema de targetes CASS ha patit una avaria aquest matí i això ha deixat penjats als prestadors i les farmàcies que durant una hora no han pogut passar la targeta de cada pacient per fer el traspàs de prestacions. Des de la parapública manifestes que a hores d’ara s’ha recuperat la normalitat, tot i que investiguen l’origen.

La caiguda del sistema ha tingut lloc cap a les 9.45 hores, segons informen des de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. Al cap d’una hora han pogut reiniciar-lo i sembla que a poc a poc s’ha anat recuperant la normalitat. Durant aquest temps metges o farmàcies no han pogut passar la targeta sanitària dels pacients per fer-los el traspàs de prestacions. En aquest cas, s’ha hagut de fer a través d’un full groc o demanar als afectats que tornessin més tard.

Des de la parapública s’està investigant l’origen de la incidència i durant el matí el funcionament a estat inestable. Tot i això, s'han aplicat millores en les comunicacions i els protocols d'entrada dels prestadors que han estabilitzat el sistema. A la tarda, ha funcionat amb normalitat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending