Un altre cribratge detecta cinc positius per coronavirus més entre els padrins del Cedre

Els nous casos se sumen al brot detectat ara fa uns dies i que ja ha posat al límit d’ocupació la planta medicalitzada de la residència

Comentaris

L'entrada al centre sociosanitari del Cedre.
L'entrada al centre sociosanitari del Cedre. Cristian Cortés

Un nou cribratge realitzat aquest dissabte al centre sociosanitari el Cedre ha detectat cinc casos més de coronavirus entre els residents. En aquest cas, cap d’ells presenta símptomes però se sumen als padrins diagnosticats en els darrers dies. Cal recordar que aquest brot ha provocat que la planta especial per a pacients amb Covid estigui al límit de la seva capacitat.

Aquest dissabte, es va fer un nou cribratge als residents del Cedre. Segons s’ha informat a les famílies, les proves han permès trobar cinc positius més entre els residents. Des del centre s’indica que tots ells són asimptomàtics.

Des de la direcció de la residència s’indica que “s’ha procedit a informar tots els familiars” dels afectats. També es deixa clar que “s’estan seguint estrictament els procediments i protocols establerts”. Això ha de suposar l’aïllament dels cinc diagnosticats. Cal veure, però, si serà a la planta Covid, que aquest dissabte mantenia fins a 25 ingressats, al límit de la seva capacitat tot i que s’esperava poder donar alguna alta, o a l’hospital.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending