Afers Socials lliura 1.000 dispositius per obrir portes a la Federació de la Gent Gran

Les eines es van entregar al ministeri per part del departament de mobilitat i tenen com a objectiu reduir el risc de contagi del coronavirus

Una imatge de l'entrega dels dispositius
Una imatge de l'entrega dels dispositius

El Ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut ha lliurat avui 1.000 dispositius per obrir portes, fabricats amb material d’àcid de polilàctic i impresos en 3D, a la Federació de la Gent Gran d’Andorra. Aquests objectes, facilitats al Ministeri part del departament de mobilitat, tenen com a finalitat evitar que la persona que en fa ús hagi de tocar portes, botons d’ascensor o altres elements públics que li poden comportar un risc de contagi del coronavirus.

La Secretària d’Estat d’Afers Socials i Joventut, Teresa Milà, i el Director del Departament de Mobilitat, Jaume Bonell han realitzat el lliurament dels 1.000 exemplars al president de la federació, Fèlix Zapatero, per tal que puguin ser distribuïts entre el col·lectiu de la gent gran. El ministeri ha recordat que des de l’inici de la pandèmia causada per la Covid-19, el Govern treballa contínuament per aplicar mesures destinades a la protecció de la població més vulnerable, com és el cas dels padrins d’Andorra.

El president de la federació de la Gent Gran, Fèlix Zapatero, amb l'obre portes

El president de la Federació de la Gent Gran, Fèlix Zapatero, amb l'obridor de portes.

 

Comentaris (1)

Trending