Afers Socials contracta l’ex-cap de Salut Mental per fer valoracions per a la Conava

Gemma Garcia cobrarà 62,50 euros per cada hora de feina, el mateix que s’abonarà a Carles Pedragosa, des d’ara i fins a final del 2026

Comentaris

La doctora Gemma Garcia.
La doctora Gemma Garcia. ARXIU

El cul d’ampolla que pateix la Conava -la comissió que es dedica a valorar les possibles discapacitats que pateix la ciutadania i en funció dels resultats de la qual es donen unes o altres prestacions- es vol mirar de resoldre, aparentment, reforçant l’àrea de valoració. I per aconseguir-ho, Afers Socials ha contractat la psiquiatra Gemma Garcia Parés. Va deixar el SAAS per desavinences, s’ha muntat de forma privada i ara l’administració la torna a contractar.

Garcia Parés va ser una bona temporada cap del servei de Salut Mental de l’hospital. De fet, va traslladar-se al Principat (per raons familiars també) per assumir la direcció de l’esmentat servei. Amb els anys no va acabar encaixant i va passar a ser psiquiatra rasa de l’equip fins que va decidir deixar de prestar, almenys un temps, servei per al SAAS. Ara, Garcia ha signat un contracte que pren vigència aquest dijous a raó de 62,5 euros l’hora de valoració que faci per a la Conava.

El contracte s’estén d’entrada fins al 31 de desembre d’aquest any però després es pot renovar tàcitament durant quatre anys. Per tant, la relació contractual es pot allargar fins al darrer dia del 2026. En la mateixa situació s’hi troba un altre metge lligat a la gestió sanitària de llarga vinculació amb el SAAS, Carles Pedragosa, contractat per a la mateixa tasca que Garcia.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending