Rubia acusa el comú actual de “favoritisme” en el conflicte al servei de circulació d’Escaldes

El candidat a cònsol major posa en relleu que des de la corporació “es costegen” els advocats dels caps però no així els dels agents

Rubia, al mig, amb Mari Carme Torcuato i Pau Tizón.
Rubia, al mig, amb Mari Carme Torcuato i Pau Tizón.

El cap de llista de Terceravia Independents a Escaldes-Engordany, Jordi Rubia, ha carregat contra el comú actual per la seva forma d’actuar en el conflicte obert entre alguns dels agents de circulació de la parròquia i els caps de servei. El candidat a cònsol major ha parlat obertament de “favoritisme” per part dels mandataris i ha advertit que, en cas que la justícia doni la raó als urbans, seran els ciutadans qui hauran de pagar les conseqüències, perquè les indemnitzacions aniran a càrrec de la corporació.

Rubia no ha dubtat a acusar el comú actual d’haver tingut “favoritisme” en aquest afer. I és que, ha explicat, la corporació ha “costejat” els advocats dels caps de circulació i, en canvi, no els dels agents de circulació afectats. El candidat a cònsol major de Terceravia ha afegit que, en cas que la justícia falli a favor dels agents, “el poble haurà de costejar les indemnitzacions de tots aquests anys, ja que han estat cobrant menys del que marca la graella salarial”.

El cap de llista també ha carregat contra la gestió en matèria de funció pública feta per l’equip actual. “DA diu que l’eix de la parròquia són els funcionaris i ja veiem com està el comú”, ha comentat. Rubia també ha indicat que “des de Terceravia creiem fermament que si el funcionari té un bon ambient de treball, això repercutirà en una bona atenció al poble”.

Comentaris (1)

Trending