Rios acusa UP DA d’haver estat vuit anys “impassible” davant les peticions dels ciutadans

El cap de llista del PS a Encamp promet al Pas inversions que es consensuaran prèviament amb els veïns i els comerciants de la població

Rios i altres membres de la candidatura, a la plaça de l'Església del Pas.
Rios i altres membres de la candidatura, a la plaça de l'Església del Pas.

El cap de llista del Partit Socialdemòcrata Independents (PS I) a Encamp, David Rios, ha desgranat diverses de les propostes que la formació té per al Pas de la Casa. Totes elles, ha indicat, són peticions dels mateixos veïns del poble. De fet, ha volgut contraposar l’escolta d’aquestes demandes amb la forma de fer de Demòcrates per Andorra (DA), a qui ha acusat d’haver estat “impassibles” davant les necessitats de la gent durant els darrers vuit anys.

En aquest sentit, el número 1 de la candidatura ha posat l’equip comunal d’UP DA com a exemple de com no procedir assegurant que “durant 8 anys ha estat impassible davant les necessitats de la ciutadania i de millorar les infraestructures, i al final de l’últim mandat, sense planificar i totalment improvisat, ha engegat un seguit d’obres sense tenir en compte les necessitats de la ciutadania”. Uns d’aquests treballs és la remodelació de la plaça de l’Església del Pas que, ha afirmat, “s’ha fet sense el consens de la ciutadania, cosa que fa que sigui inútil per les activitats que es volen fer o que es desenvolupaven fins llavors”.

Rios ha insistit que “des de PS Independents volem actuar completament diferent”. Així, “primer de tot volem consensuar amb els ciutadans quines són les necessitats reals en infraestructures i com han de ser, i, per altra banda, les volem planificar per tal que les obres tinguin el mínim impacte sobre la ciutadania i sobre l’activitat comercial”.

Així, el candidat a cònsol major ha explicat que, si guanyen els comicis, es promourà un seguit d’inversions que responen a les demandes de la ciutadania del Pas de la Casa, entre les quals hi ha el manteniment de les voreres, la cobertura del parc infantil perquè es pugui utilitzar tot l’any, la recuperació de la pista de petanca que ja hi havia hagut i la remodelació de la sala de festes “perquè és una necessitat que tenen els joves i la gent del poble”. El número 1 de la llista socialdemòcrata a la parròquia d’Encamp ha explicat que es planificaran les obres al llarg dels quatre anys “de manera consensuada amb els veïns i comerciants”.

Rios ha assegurat que “tenim clares quines són les inversions que es requereixen aquí al Pas de la Casa perquè ja fa molt temps que estem treballant amb els veïns i ens les han fet arribar”. Així s’ha explicat també en la reunió de poble que s’ha celebrat aquest dilluns, durant la qual el líder de la llista s’ha compromès a “continuar estant en contacte amb els ciutadans” perquè “el nostre tarannà de govern és aquest”.

Les reunions servirien, d’un cantó per plantejar propostes i poder-les adaptar segons les necessitats dels ciutadans i de l’altre recollir idees i iniciatives que poguessin ser favorables per tal de dur-les a terme, això sí, “d’una manera planificada, organitzada, i amb el mínim impacte per la ciutadania i el comerç del Pas de la Casa”, ha explicat Rios.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending