Vives s’acomiada de Benet XVI amb una pregària per la seva ànima al Vaticà

L’arquebisbe d’Urgell i els seus dos vicaris assistiran aquest dijous al funeral pel Papa emèrit i dilluns que ve tots els preveres de l’arxiprestat de les Valls d’Andorra concelebraran una missa en record de Ratzinger a Sant Esteve

Comentaris

Joan-Enric Vives pregant davant el cos jacent de Benet XVI.
Joan-Enric Vives pregant davant el cos jacent de Benet XVI. BISBAT D'URGELL

L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, acompanyat del vicari general d’Urgell, Ignasi Navarri, i del vicari episcopal de pastoral, Antoni Elvira, han pregat aquest matí a la basílica de Sant Pere del Vaticà davant el cos jacent del papa emèrit Benet XVI. Els tres religiosos de la diòcesi d’Urgell han pregat per l’etern repòs de la seva ànima en un clima de respecte i pregària agraïda per la vida i el magisteri de Joseph Ratzinger.

Vives ha volgut així unir-se als milers de fidels que aquests dies estan passant a donar el seu darrer comiat al qui fou Pastor Suprem de l’Església. L’arquebisbe, juntament amb Navarri i Elvira, i també amb l’ambaixador d’Andorra davant la Santa Seu, Carles Àlvarez Marfany, assistiran demà a la missa exequial pel Papa emèrit que començarà a partir de dos quarts de deu del matí a l’altar situat davant la basílica, presidida pel Sant Pare Francesc.

D’altra banda, dilluns vinent, 9 de gener, tindrà lloc a les vuit del vespre a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella, una missa funeral per Benet XVI concelebrada pels preveres de l’arxiprestat de les Valls d’Andorra i a la qual és previst que assisteixin les autoritats del Principat d’Andorra. El dissabte 14 de gener, a la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell, tindrà lloc a dos quarts d’una de la tarda la missa diocesana funeral pel papa emèrit Benet XVI presidida per Joan-Enric Vives.

Comentaris (6)

Trending