Mor l’històric vicari parroquial d’Andorra la Vella Josep Maria Solé

Nascut a Ivars d’Urgell, tenia 96 anys i residia al seminari de la Seu; l’església de Sant Esteve acollirà aquest dilluns a les 7 de la tarda la missa exequial

Comentaris

Una imatge de Josep Maria Solé, el 2018.
Una imatge de Josep Maria Solé, el 2018. ARXIU

La diòcesi d’Urgell ha perdut aquest diumenge un dels religiosos més veterans. Al seminari de la Seu, on residia, ha mort qui va ser durant molts anys vicari parroquial d’Andorra la Vella, mossèn Josep Maria Solé i Segarra. Tenia 96 anys i l’església de Sant Esteve, que durant tants anys va servir, acollirà aquest dilluns a la tarda la missa exequial. La celebració funeral la presidirà a partir de les 7 de la tarda l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives.

Solé i Segarra havia nascut el 4 de novembre del 1926 a Ivars d’Urgell i es va ordenar de sacerdot el 1955. Des de llavors va passar per diversos destins, però va ser a Andorra on va arrelar fort, al costat, per exemple, de rectors com Blai Fortuny o Joan Pujol, entre altres. Solé era un home molt donat a la música i al cant coral. No en va era familiar de qui va ser tot un referent musical com a monjo de Montserrat, el pare Ireneu Segarra.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending