Recuperat sa i estalvi un gos que s'havia precipitat per un forat sota la neu al Pas de la Casa

Agents del grup de rescat de muntanya s'han introduït en l'escletxa, de gran profunditat, i han aconseguit treure l'animal, que passejava amb la seva mestressa quan ha caigut

-
-
Els bombers han hagut d’intervenir aquest matí al Pas de la Casa per salvar un gos que havia caigut en un forat de gran profunditat que quedava amagat per la neu. Tres agents de la caserna de la població encampadana han acudit en un primer moment a l’avís donat per una ciutadana, propietària de l’animal, però finalment han estat especialistes del grup de rescat de muntanya els qui han pogut salvar sa i estalvi el ca. 

L’alerta l’han rebut els bombers al punt del migdia. Una dona resident al Pas ha sortit a passejar l’animal per les proximitats del Pas. Just a l’entrada de la població, el gos s’ha escolat entre la neu caient forat avall en un punt proper a una voravia, en una corba. Els agents del grup de rescat de muntanya s’han introduït al forat i han aconseguit treure l’animal sense cap mena de lesió. A més, el servei de circulació del Pas han procedit a senyalitzar la zona en tractar-se d’un evident perill per a qualsevol vianant.

 

Comentaris

Trending