Recta final per al desmuntatge de les antigues estacions d’autobusos

Si tot va com està previst i les negociacions molt avançades amb els propietaris arriben a bon terme, el comú voldria posar-hi en marxa a partir del mes de juny un nou aparcament

-
-
El desmuntatge de les antigues estacions d’autobusos estan arribant a la seva fase final. És responsabilitat de les empreses que durant anys i panys van utilitzar les instal·lacions situades a l’avinguda Tarragona, a tocar de la rotonda que hi ha al peu del carrer Riberaygua, deixar el terreny en l’estat amb el qual se’l van trobar la primera vegada que hi van fer cap. L’equipament més simbòlic, el d’autocars Nadal, ja és només un esquelet del que era, tot i ser un espai molt senzill des de sempre.

De fet, el desmunt de les instal·lacions ha d’estar necessàriament en la recta final ja que el comú té intenció de poder habilitar en aquest espai un nou aparcament que doni resposta a les necessitats de la zona i, especialment, als comerços de Riberaygua i travesseres, que han vist com els darrers mesos perdien empenta. No només això, molts dels locals del barri (Prada Ramon) han abaixat la persiana. També és cert que en alguns d’ells ja s’hi està treballant per obrir-hi noves propostes comercials.

De culminar les negociacions que el comú manté amb els propietaris del solar que durant anys ha estat punt d’arribada i sortida de centenars i centenars d’autobusos i autocars, i sempre que ja estiguin desmuntades les instal·lacions que hi ha hagut bastides tots aquests darrers anys, la corporació encapçalada per Conxita Marsol pretén poder posar en marxa l’aparcament, per a uns 150 vehicles, durant el mes de juny. Així ho va explicar la cònsol als representants de l’associació de comerciants de Riberaygua.

-

Relacionat

Comerciants de Riberaygua alerten d’una caiguda de visitants per l’eliminació de les places de pàrquing a l’avinguda Tarragona
-

Relacionat

Més de 150 places d’aparcament en l’espai de l’antiga estació d’autobusos a Riberaygua-Tarragona

Relacionat

Les antigues instal·lacions de Nadal passen a millor vida

Comentaris

Trending