Recollida de signatures per denunciar l’estat de deixadesa de diversos espais de Sant Julià

Els pares d’infants que han alertat sobre les disfuncions al parc del Prat Gran, provisionalment tancat, impulsaran l’acció farts de degradació en diferents indrets

-
-
Un grup de pares lauredians està disposat a promoure una recollida de signatures per deixar clar al comú el malestar que senten amb la deixadesa que presenta la parròquia en molts àmbits i, especialment, en allò que té a veure amb els equipaments infantils. El mal estat que presenta el parc del Prat Gran ha estat la gota que ha fet vessar el vas. La caiguda d’un menor dissabte en un dels ginys del parc i la denúncia posterior dels pares via xarxes socials ha portat el comú a actuar: el recinte es va tancar aquest diumenge.

Operaris comunals haurien de procedir a reparar els jocs, alguns dels quals presentaven un estat de degradació que representava un veritable perill per als infants, que tenen el parc del Prat Gran pràcticament com l’únic equipament de diversió. Almenys al centre de Sant Julià. Un parc, però, que presenta des de fa temps diversos problemes. A l’estiu ja es va denunciar la presència d’una plaga d’insectes que anava acompanyat a més, dels primers indicis de mala conservació dels aparells.

Les darreres setmanes l’estat dels equipaments infantils -el castell, gronxadors…- ha empitjorat molt ostensiblement. De fet, i per acabar-ho d’adobar, en un espai transitat habitualment per infants és fàcil veure-hi amuntegats trossos de fusta, tanques mig abandonades… o parts de les instal·lacions que ha fet servir Naturlandia durant l’estiu. I els altres parcs de la parròquia, salvat alguna honrosa excepció, no estan gaire millor.

D’aquí que els pares que dissabte van denunciar a través de les xarxes socials la situació després que un menor caigués i hagués d’anar d’urgències a l’hospital -sense que les ferides sofertes fossin sortosament transcendents- volen promoure la recollida de firmes per denunciar el mal estat i la deixadesa que presenten diversos espais de la parròquia.

-

Relacionat

Veïns de Sant Julià denuncien l’estat de degradació dels aparells del parc infantil del Prat Gran

Comentaris (1)

Trending