Veïns de Sant Julià denuncien l’estat de degradació dels aparells del parc infantil del Prat Gran

Alguns dels jocs presenten un estat deplorable i fins i tot posen en risc la integritat dels menors que hi acudeixen a passar estones 

-
-
A l’estiu, quan una plaga d’insectes va fer acte de presència al parc infantil del Prat Gran, al centre de Sant Julià, alguns veïns ja van deixar entreveure el mal estat que presentaven alguns dels elements de l’equipament per a infants, l’únic que hi ha en un punt tan cèntric de la parròquia. L’estat de degradació dels jocs, però, ha anat a més. I l’enuig que es deixa sentir especialment per les xarxes socials ja és ben evident.

Alguns pares han fet circular a través dels seus perfils de Facebook imatges com les que acompanyen aquestes línies i han denunciat el mal estat dels ginys, que posen en perill la integritat dels infants que els usen. De fet, en alguns dels comentaris es deixa entreveure que algun menor hauria patit alguna caiguda inesperada que li hauria causat alguna lesió.

El clam per la deixadesa que presenten diferents infraestructures de la parròquia es força generalitzat. I, de la mateixa manera que ho remarquen els pares dels menors que de forma habitual acudeixen al parc, la poca cura dels aparells infantils contrasta, per exemple, amb les periòdiques inversions de centenars de milers d’euros per a Naturlandia, que aparentment continua sent un pou sense fons i que no garanteix, tampoc, un increment ni de turistes ni d’activitat econòmica a la parròquia.

 

Comentaris

Trending