Queixes veïnals a Escaldes per l’estat que presenten alguns contenidors d’escombraries

Veïns lamenten que el comú és poc curós però també reconeixen que hi ha una part de responsabilitat de la ciutadania

-
-
Veïns d’Escaldes lamenten que el comú no es prou curós amb el manteniment i neteja dels contenidors d’escombraries. I es queixen que tot sovint estan més plens del que tocaria i això fa que hi acabi havent bosses i materials diversos a l’entorn dels recipients i enmig del carrer, amb la conseqüent mala imatge que això dóna. Els denunciants, que se n’han fet ressò, entre d’altres llocs, per les xarxes socials, asseguren que la situació fa temps que dura i que en més d’una ocasió ja s’ha traslladat el malestar a la corporació.

Un dels indrets on més s’exemplificaria la situació de què es queixen els veïns és als carrers que articulen el denominat Clot d’Emprivat, i molt especialment aquells que queden més a prop de l’Illa Carlemany. També en moltes ocasions, i segons a quines hores, s’acumula molta brossa a Vivand mateix procedent, molt sovint, d’andròmines i materials d’embalatge dels quals es desprenen els comerciants al final de la jornada. Entenen els denunciants que això sí que és una situació més puntual, però que cal trobar-hi una solució perquè la imatge que s’ofereix és totalment contradictòria amb l’increment del nivell de turisme que es persegueix.

Certament, i més enllà de demanar una actuació més decidida i eficient a l’administració comunal, les fonts veïnals consultades també han fet una crida a la responsabilitat de la ciutadania i al fet que cal ser més respectuosos, complir amb els horaris de treta de les escombraries i ser conscients que les bosses o aquells elements dels quals es pretén desprendre’s no es poden deixar en qualsevol lloc i de qualsevol manera.

Comentaris

Trending