Quatre membres de la majoria actual i un economista designat per DA als cinc primers llocs de CC

Olga Molné, Eva Sansa, Jordi Areny, Josep Maria Garrallà i Sergi Gueimonde ja han estat validats per les tres formacions aliades a la Massana

Olga Molné i Eva Sansa, candidates a cònsol major i cònsol menor, respectivament.
Olga Molné i Eva Sansa, candidates a cònsol major i cònsol menor, respectivament.
La comissió electoral de CC DA Liberals que representa en gran mesura l’actual comú de la Massana ha validat aquest vespre els cinc primers noms de la candidatura. Els dos primers -Olga Molné i Eva Sansa- ja eren clar des de fa unes hores o alguns dies segons el cas. Quatre consellers de la majoria actual i un economista independent designat pels demòcrates encapçalen un equip que encara ara no sap del cert si tindrà algú al davant o no el tindrà el 15 de desembre.

Molné i Sansa estaran acompanyades, en el quart i el cinquè llocs, pels també membres de la majoria comunal actual Josep Maria Garrallà i Sergi Gueimonde. Enmig, en el tercer lloc, que correspon a designació demòcrata, hi ha l’economista Jordi Areny, amb tots els números per fer-se càrrec de l’àrea de finances sempre que aquesta candidatura aconsegueixi el triomf electoral. La intenció de l’àmplia coalició massanenca és tancar durant la jornada de demà tota la resta d’una llista que ja està molt avançada.

També està treballant el que seria una possible alternativa, que reuneix diverses persones molestes amb CC i que no acaben de combregar ni amb la decisió que la formació fes el salt a la política nacional ni amb la forma de gestionar l’actual procés electoral. El moviment s’articula en gran mesura al tomb de l’exministra de Cultura Olga Gelabert. Entre aquesta nit de divendres i demà, dissabte, es faran trobades clau per decidir la viabilitat d’aquesta segona candidatura.

Comentaris (1)

Trending