Quatre línies de bus canvien de trajecte i de parades aquest dissabte

Les obres de Príncep Benlloch alteren el mapa del transport públic tret de l’Exprés

-
-

Els usuaris del bus hauran d’estar ben atents a partir d’aquest dissabte perquè hi ha canvis a totes les línies menys el Bus Exprés. Hi ha parades noves, parades que desapareixen i variacions en els trajectes. El motiu: les obres de l’avinguda Príncep Benlloch a Andorra la Vella. 

Les obres del’avinguda Príncep Benlloch provocaran, a partir d’aquest dissabte, canvis a totes les línies menys el Bus Exprés. A la L1 (Sant Julià de Lòria-Escaldes Engordany) . En sentit sud, els busos circularan pel carrer Prat de la Creu i seguiran recte per la rotonda situada davant del Govern, fins arribar a la Baixada del Molí i enllaçar amb l'av. Santa Coloma on seguiran amb normalitat.

Hi haurà una parada nova, La Grau (5204) –situada just passada la rotonda de davant del Govern–, i s'anul·la la de la plaça Guillemó (5002) i del Font de la Call (5100).
En sentit nord, els busos de la L1 circularan per l'avinguda Santa Coloma i giraran a la dreta per circular per la Baixada del Molí (en lloc de passar per davant de l'Stela direcció av. Príncep Benlloch). Després enllaçaran amb la rotonda situada davant de Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA) i seguiran pel carrer Prat de la Creu, passant per davant del Govern, l'ambaixada espanyola i fins arribar al trajecte habitual pel carrer Bonaventura Armengol. El canvi de trajecte comporta una parada nova: La Grau (5205), situada davant de l'hotel Holiday Inn; i se suprimeix la de l'Stela (5103), La Quirola (5101) i Príncep Benlloch (5001).

Es crea una parada: parada capçalera situada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos

Els busos de les línies L2, L4, L5 i L6 en sentit sud circularan pel carrer Prat de la Creu fins arribar a la rotonda ubicada davant del Govern. En aquest punt giraran a l'esquerra agafant el carrer Doctor Vilanova fins enllaçar amb l'avinguda Tarragona. Just davant de l'Estació Nacional d'Autobusos s'ubicarà la nova parada de capçalera (inici i final) de les línies L2, L4, L5 i L6. Es crea una parada: parada capçalera situada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos (final de trajecte) i s'anul·la la de la plaça Guillemó (5002).L'inici de trajecte s'ubica a la parada ubicada davant de l'Estació Nacional d'Autobusos. A partir d'aquest punt els busos continuaran per l'av. Tarragona fins a la rotonda de Tobira, on giraran a la dreta per agafar la Baixada del Molí fins a la rotonda situada davant de RTVA. Aquí giraran a la dreta per agafar el carrer Prat de la Creu fins enllaçar amb el carrer Bonaventura Armengol i seguir el trajecte habitual.

 

Documents

Etiquetes

Comentaris

Trending