Prova pilot per allargar la freqüència del Bus Exprés fins a les deu de la nit

Des d’aquesta setmana està operativa una campanya de control de bitllets a totes les línies per detectar i evitar el frau

-
-
El Govern iniciarà la setmana vinent una prova pilot que s’allargarà fins al 31 de desembre i que consistirà en allargar la freqüència del Bus Exprés mitja hora i, per tant, hi haurà servei fins a les 22h de la nit en ambdós sentits. Després de la prova pilot s’analitzarà si hi ha demanda per aquest servei i, si és així, es consolidarà.

Des d’aquesta setmana està operativa una campanya de control de bitllets a totes les línies per detectar i evitar el frau. Els revisors comproven si els usuaris han comprat el bitllet senzill o bé si la targeta multiviatges s’ha validat correctament.

Aquesta setmana s’han canviat tres parades de la Línia Exprés per millorar l’eficiència de la línia: s’han anul·lat les de “Terra Vella” en direcció Sant Julià de Lòria i “Pont de Tobira” en ambdós sentits per tal que els autobusos no hagin de fer el gir a la rotonda, i s’ha creat la de “Rotonda Escaler” també en direcció Sant Julià de Lòria per donar servei a una zona que fins ara no en tenia.

A més, els autobusos paren en els dos sentits de la marxa davant de l’Estació Nacional d’Autobusos, l’eix principal dels transports regulars del país. A més a més, a demanda de l’empresa explotadora, el departament de Transports també ha indicat que a partir del pròxim dilluns la freqüència de pas dels serveis dels dissabtes serà cada 15 minuts.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending