Prova pilot amb canvis en la circulació a la Massana i Encamp per reduir retencions

La proposta es posarà en marxar a partir d'aquest dimecres de les 7 a les 9 del matí i si funcionés es podria instaurar de forma indefinida

Zona d'Encamp que patirà el canvi de circulació
Zona d'Encamp que patirà el canvi de circulació
L'àrea de Mobilitat juntament amb el COEX han anunciat canvis en la circulació a Encamp i la Massana per la jornada d'aquest dimecres de 7 a 9 hores del matí, per tal de reduir les retencions. Es tracta d'una prova pilot, és a dir, que s'haurà de veure com funciona. En tot cas, l'objectiu de la proposta és el fet de reduir les retencions matinals que es produeixen en aquestes zones i que s'accentuen encara més amb l'efecte neu.

Els canvis es produiran en les vies de doble carril entre la rotonda de Sorribes de la Massana i l'encreuament de Sispony, i entre la rotonda de Valira Nova i la Bartra, les quals passaran a ser d'un sol carril. De manera, que des d'aquest dimecres al matí es col·locaran cons i se senyalitzarà la zona per alertar als conductors de la modificació circulatòria.

Mobilitat informa que encara no se sap amb exactitud quin serà el termini de la prova pilot i que de moment, no s'ha fixat un límit exacte de dies. Sobre l'anàlisi teòrica, des del servei creuen que pot funcionar perquè parteixen d'exemples d'altres indrets fora de les fronteres d'Andorra en què ha anat bé, i d'aquesta manera, consideren que seria una solució que a la pràctica podria funciona i en el cas que fos així, es podria instaurar de forma definitiva.

Zona de la Massana que patirà el canvi de circulació | Mobilitat Andorra

 

Comentaris (11)

Trending