Primera defunció per Covid-19 d’una interna de Salita que va ser traslladada al Cedre

La dona, de 99 anys, va ser una de les primeres residents al centre privat d’Escaldes que es va portar cap al geriàtric públic 

Trasllat de padrins de Salita per part de dos tècnics de la Creu Roja.
Trasllat de padrins de Salita per part de dos tècnics de la Creu Roja.
Aquesta tarda ha mort al Cedre una de les internes de la residència privada Salita que s’han traslladat cap al centre sociosanitari públic. Si es tenen en compte les dades oficials facilitades pel ministeri de Salut aquest migdia, aquesta defunció seria, oficialment, la número 27 haguda al Principat per coronavirus. La difunta seria, formalment, la primera víctima per la Covid-19 entre els residents del geriàtric que gestiona Domus Vi.

La difunta és una dona de 99 anys que va ser de les primeres que el ministeri va decidir traslladar cap al Cedre quan es va resoldre que el centre sociosanitari públic acolliria com a mínim una planta on s’hi anirien ingressant tots els usuaris de centres geriàtrics, fossin públics o privats, que anessin donant positius pel virus pandèmic. Fins aquesta tarda, procedents de Salita hi havia al Cedre fins a dinou padrins ingressats. En total, el centre públic acull 48 persones positives.

Segons les dades que ha anat contrastant l’Altaveu, aquesta seria la defunció número 28 per coronavirus al Principat si es tenen en compte el positiu post mortem que hauria donat una difunta del passat 7 d’abril -de 89 anys- i si s’hi suma la dona de 87 anys, usuària del centre de dia del Cedre que ha mort aquest matí a l’hospital, però la defunció de la qual no ha oficialitzat el ministeri.

 

Comentaris (4)

Trending