Vives i Suñé fan balanç de la legislatura

El Copríncep episcopal rep síndica i subsíndica a la Seu d’Urgell, com a pas previ a una sèrie de reunions amb els grups parlamentaris, i analitzen el treball actual a la cambra a pocs mesos de les eleccions

Comentaris

D'esquerra a dreta, Palmitjavila, Suñé, Vives, Mauri i Ibáñez.
D'esquerra a dreta, Palmitjavila, Suñé, Vives, Mauri i Ibáñez. BISBAT D'URGELL

La síndica general, Roser Suñé, i a la subsíndica, Meritxell Palmitjavila, han estat rebudes aquest dijous pel Copríncep episcopal, Joan Enric Vives. La trobada ha tingut lloc a la seu del bisbat d’Urgell, a la Seu. Segons aquesta darrera institució, s’emmarca en la ronda de trobades que s’engega ara amb els representants parlamentaris. D’alguna forma, també ha servit de comiat, ja que cal recordar que s’apropa el final de la legislatura.

Des del bisbat s’ha indicat que la trobada ha servit, justament, per fer balanç d’aquests tres anys i mig de mandat. En ella també han participat el representant del Copríncep, Josep Maria Mauri, i l’adjunt, Eduard Ibáñez.

S’ha apuntat que la reunió “forma part de les relacions institucionals” entre el cap d’Estat i les institucions del Principat, “tal com preveu la Constitució”. En els pròxims dies també es vol mantenir trobades amb els diferents grups parlamentaris. Amb Suñé i Palmitjavila, s’ha abordat l’actual treball de la cambra legislativa.

Comentaris (1)

Trending