Vives rep els màxims representants del grup parlamentari demòcrata

Carles Enseñat i Mónica Bonell han mantingut la primera de les reunions previstes entre les bancades del Consell General i el cap d’Estat episcopal

Comentaris

Bonell, Vives, Enseñat i Mauri durant la trobada.
Bonell, Vives, Enseñat i Mauri durant la trobada. BISBAT D'URGELL

El Coprincep episcopal, Joan Enric Vives, s’ha reunit aquest dilluns amb els presidents, titular i suplent, del grup parlamentari demòcrata, Carles Enseñat i Mònica Bonell respectivament. La trobada s’emmarca en la ronda d’encontres que el cap d’Estat ha tirat endavant com a darrer contacte abans del final de la legislatura. Tots dos consellers generals han explicat l’estat de les iniciatives legislatives en marxa ara mateix a la cambra.

Ja fa uns dies, Vives va reunir-se amb el cap de Govern, Xavier Espot, i amb la síndica i la subsíndica, Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila. Ara, arriba el torn dels representants dels grups. Per començar, han estat Enseñat i Bonell els qui s’han traslladat al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell per mantenir la trobada amb el Copríncep.

En l’encontre també hi era present el representant personal del cap d’Estat, Josep Maria Mauri. La conversa s’ha centrat, segons han explicat des del bisbat, en les lleis que estan en procés i les previsions legislatives en els pròxims mesos.

Aquesta trobada és la primera que ha mantingut Vives amb els representants parlamentaris. Els pròxims dies, hi ha previst reunions amb la resta de bancades, “seguint el que estableix el mandat constitucional”.

Comentaris

Trending