Vela demana pel nombre de personal interí a tota l’Administració

La consellera general socialdemòcrata ha reclamat les xifres actualitzades, necessàries per a la modificació de la Llei de Funció Pública

Comentaris

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela. Partit Socialdemòcrata

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat aquest dilluns una demanda d’informació a Sindicatura sobre el personal interí a l’Administració pública. Vela ha reclamat, així, les xifres actualitzades, que són necessàries per a la modificació de la Llei de Funció Pública.

La finalitat d’aquesta sol·licitud és conèixer el nombre de persones que treballen en global a l’Administració, tant a la general com als cossos especials. A més, ha demanat que estigui desglossada per ministeris, departaments, àrees i llocs de treball per data inicial d’incorporació.

Vela ha subratllat que la voluntat és la de saber quines són les dades actuals atenent que al Consell General s’està treballant en la modificació de la Llei de Funció Pública, aprovada al 2019. Així, ha explicat que el ministeri pertinent no ha donat les xifres corresponents, i el grup parlamentari socialdemòcrata considera que són necessàries per a poder contextualitzar la reforma de la Llei.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending