Trini Marín torna als ‘akelarres’ demòcrates camí del ministeri

L’excònsol d’Escaldes assisteix amb altres dirigents i càrrecs de DA a un seminari de la formació ‘taronja’ per coordinar l’estratègia polítics en relació amb totes les institucions que comanda

Comentaris

Trini Marín conversa amb Josep Àngel Mortés durant el seminari celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.
Trini Marín conversa amb Josep Àngel Mortés durant el seminari celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Demòcrates

Trini Marín torna a la primera línia política. Dilluns que ve, si no fallen les previsions, s’incorporarà al Govern com a ministra d’Administracions Públiques. Preparant el darrer tram del camí després d’un any i mig allunyada dels focus mediàtics, l’ex-cònsol d’Escaldes ha participat aquest dilluns en un seminari demòcrata que tenia per objectiu la coordinació de les estratègies polítiques de tots els òrgans de presa de decisions taronges.

Marín, clarament alineada en el sector ‘martinià’ dels demòcrates -amb un Toni Martí pare d’un projecte del qual en va estripar el carnet fa uns mesos-, havia estat en segona o tercera fila, renegant de l’acostament amb els liberals entre altres coses. El seu salt a l’executiu l’ha tornat de cop als òrgans directius de la formació, que no es pot descartar del tot, malgrat que el seu president i cap de Govern, Xavier Espot, ho hagi negat, que estigui avaluant un avançament electoral.

En tot cas, aquest dilluns, oficialment, segons un comunicat emès per la formació taronja, Demòcrates ha celebrat un seminari de treball, en el qual han participat tots els membres que el partit té al Govern (el cap de Govern, Xavier Espot, els ministres i els secretaris d'Estat); els consellers generals del grup parlamentari; els càrrecs de l'executiva del partit; els cònsols de DA i un representant dels consellers comunals d'Escaldes-Engordany i de la Massana. El seminari ha servit per coordinar l'acció de Govern pel que queda de legislatura i per fer balanç de la primera meitat, marcada per la pandèmia.

Tots els participants, segons la nota oficial, han mantingut un diàleg constructiu i ampli en la línia de seguir millorant la gestió de l'acció parlamentària i executiva. Hi ha hagut ple consens que, fins a la data, el balanç del Govern en coalició és positiu i que, vista la realitat actual, és necessari seguir treballant amb la vista posada en els dos anys que queden de legislatura.

Comentaris (1)

Trending