Sindicatura confia que les darreres sessions abans de l’estiu ajudin a desbloquejar l’embús de lleis

Se'n faran almenys dues i la Síndica Roser Suñé evita parlar d'avançament electoral i situa els comicis a la primavera de l'any vinent

Comentaris

Una imatge d'una sessió de Consell General del passat mes de maig.
Una imatge d'una sessió de Consell General del passat mes de maig. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

La Síndica Roser Suñé ha explicat aquest divendres que s'esperen almenys dues sessions ordinàries del Consell General molt denses abans de les vacances d'estiu del pròxim mes de juliol. En aquest termini de temps es pot desbloquejar l'embús legislatiu que hi ha. Suñé ha reconegut que "hi ha projectes de llei més àgils que altres".

La Síndica ha detallar que s'està treballant al ritme que permeten les comissions, algunes amb és feina que altres i projectes que porten més d'una dotzena de pròrrogues al termini per a la presentació d'esmenes com és el cas de la d'actius digitals o d'economia digital. Roser Suñé ha evitat referir-se a un avançament electoral i situa els comicis a la primavera del 2023.

El calendari de sessions en programa els dijous 16 i 30 de juny i el 7 i el 14 de juliol. Les dates s'han de confirmar en funció dels projectes de llei que es puguin encabir. El que sembla clar és que Suñé, la primera dona en ser Síndica a la història, deixarà el càrrec a final d'aquesta legislatura.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending