Síndica i subsíndica s’acomiaden del Copríncep episcopal

Roser Suñé i Meritxell Palmitjavila han mantingut la darrera trobada del mandat amb Joan Enric Vives, que ha aprofitat per agrair-los “la dedicació i el servei al país” aquests darrers quatre anys

Comentaris

Suñé, Vives i Palmitjavila.
Suñé, Vives i Palmitjavila. BISBAT D'URGELL

La síndica i la subsíndica general, Roser Suñé i Meritxell Palmitjjavila, han fet la seva darrera visita institucional al Copríncep episcopal, Joan Enric Vives, abans de deixar el càrrec quan es configuri el Consell General sorgit de les eleccions del 2 d’abril. Justament, un dels assumptes abordats durant la trobada ha estat l’escenari posterior a aquests comicis. El cap d’Estat també els ha volgut agrair la feina feta els darrers anys.

La reunió ha tingut lloc al Palau Episcopal i ha servit per posar fi als quatre anys que Suñé i Palmitjavila han estat al capdavant de la cambra parlamentària. S’emmarca en les relacions institucionals entre el Copríncep i el Consell General i, especialment, en la fi del mandat de totes dues.

Segons s’ha explicat en un comunicat emès pel bisbat d’Urgell, la trobada ha servit per fer balanç de la situació institucional, política i social que viu el Principat després de les eleccions del 2 d’abril, així com dels reptes que caldrà afrontar els pròxims mesos. Vives també ha aprofitat per agrair a totes dues parlamentàries “la dedicació i el servei al país” en aquests anys “marcats per condicions difícils a causa de la pandèmia”.

Comentaris (2)

Trending