Seguí no tindrà cap homenatge tal i com ell va demanar

Portaveu i ànima de Podem des de la seva implantació a Andorra alhora que durant molts anys vinculat al sindicat dels duaners, va morir la matinada del 2 de maig

Joan Seguí durant una de les accions que va dur a terme en representació de la formació que liderava.
Joan Seguí durant una de les accions que va dur a terme en representació de la formació que liderava. Toni Solanelles

El sindicalista i portaveu de Podem Andorra Joan Seguí no tindrà cap mena de tribut ni reconeixement públic. No és que els seus companys de viatge, el seu entorn, es vulgui estalviar res. És, simplement, que s’ha volgut complir fil per randa el que va deixar dit qui durant molts anys va estar lligat, també, al sindicat dels duaners. De fet, Seguí va ser funcionari del departament de Duanes durant molts anys.

L’ànima mater de Podem des de la seva implantació al Principat va morir la matinada del 2 de maig. Finalment, la greu malaltia de la qual s’estava tractant des de feia uns pocs mesos es va complicar amb el contagi de la Covid. I hauria estat el coronavirus el que es va endur el sindicalista, del qual ben pocs en sabien l’estat. De fet, havia marxat fora d’Andorra a tractar-se aprofitant que una part de la família la té a Manresa. Però va deixar indicacions clares perquè no es comentés el seu estat.

-

Relacionat

Commoció en el teixit sociopolític del país per la mort del sindicalista i líder de Podem Joan Seguí

També hauria comentat el mateix davant un eventual i fatídic desenllaç, segons que han admès ara fonts de Podem. En aquest sentit, és cert que just després de la defunció es va comentar que una vegada baixés l’impacte de la pandèmia i els integrants de la formació es poguessin reunir, debatrien la qüestió. Però finalment no ha calgut debatre gaire. “No es farà res per voluntat del Seguí; així ho va voler, i així es farà”, han assegurat les fonts.

Etiquetes

Comentaris

Trending