Rosa Maria Mandicó agafa el relleu de Marsal al capdavant del grup d’ex-síndics i ex-consellers

Per primera vegada l’associació tindrà una dona liderant-la, amb Jordi Mas com a vicepresident

Comentaris

Rosa Maria Mandicó.
Rosa Maria Mandicó. ARXIU

L’ex-consellera general Rosa Maria Mandicó assumeix la presidència del Grup d’ex-síndics i ex-consellers generals (GESCO) en substitució de Josep Marsal, que després de dues dècades va decidir fer un pas al costat i deixar la junta directiva. Mandicó, primera dona en liderar el col·lectiu, tindrà Jordi Mas en la vicepresidència.

Els dos principals càrrecs del GESCO, després de passar pel Consell General, més recentment encara han estat vinculats al món polític, en aquest cas a la vida comunal, l’una a Canillo i l’altre a Encamp. La renovació de la junta s’ha dut a terme les darreres setmanes. En les sessions dels dies 3 i 23 de juny del 2021, la Junta Directiva del Grup d’ex-síndics i ex-consellers generals va nomenar els càrrecs dels membres de la junta directiva, elegits en l’assemblea general ordinària celebrada en data 19 de maig d’enguany, on es va acordar la renovació dels òrgans de govern d’aquesta entitat institucional d’utilitat pública i interès general.

Josep Marsal en un acte públic.

Relacionat

Marsal deixa l’organització que reuneix antics síndics i parlamentaris després de dues dècades

Juntament amb Mandicó i Mas, el nucli dur del GESCO el completen Maitena Manciet com a secretària i Lluís Babi a la tresoreria. Miquel Armengol, Xavier Montané Esplandiu i Clara Pintat ocupen les vocalies de la junta del col·lectiu d’ex-parlamentaris.

Comentaris

Trending