Marsal deixa l’organització que reuneix antics síndics i parlamentaris després de dues dècades

Lluís Babi i Jordi Mas entren a la junta directiva del GESCO, que properament haurà de decidir quines atribucions i càrrecs ocupen els seus membres

Comentaris

Josep Marsal en un acte públic.
Josep Marsal en un acte públic. ARXIU

L’exconseller i ex-subsíndic Josep Marsal Riba deixa l’organització que aglutina els antics parlamentaris. Ara president en funcions, i després de quatre anys de presidència formal del Grup d’ex-Síndics i ex-Consellers Generals (GESCO) i catorze anys més al capdavant de l’Associació d’ex-Síndics i ex-Consellers Generals (AESCO), Marsal ha decidit que era el moment de no tornar a presentar candidatura per integrar la junta directiva del grup. Tampoc repetirà el fins ara tresorer del GESCO, Isidre Baró.

En el lloc dels dos ex-parlamentaris, entren Lluís Babi i Jordi Mas Torres. Juntament amb ells dos, la direcció del grup d’ex-síndics i ex-consellers són Miquel Armengol, Maitena Manciet, Rosa Maria Mandicó, Xavier Montané Esplandiu i Clara Pintat. Encara no es disposa dels càrrecs atès que serà en la propera sessió de junta directiva on es designarà entre els set membres elegits, un president, un vicepresident, un secretari i un tresorer. Els altres quatre restaran com a vocals.

Els membres de l’organització, i especialment aquells que han format amb ell junta directiva, han volgut “homenatjar” i lloar “la trajectòria delqui ha estat durant tots aquest anys al capdavant de l’AESCO i fins actualment del GESCO”, en Josep Marsal Riba.

Comentaris

Trending