El PS tracta amb els seus homòlegs francesos un possible enllaç ferroviari

Pere López manté una trobada a València amb l’alcaldessa de París i candidata dels socialistes gals per les properes eleccions presidencials, Anne Hidalgo

Comentaris

Un moment de la trobada a València entre Pere López i Anne Hidalgo.
Un moment de la trobada a València entre Pere López i Anne Hidalgo. PS

El president del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, ha mantingut una trobada a València amb diversos dirigents dels seus homòlegs francesos, entre els quals l’alcaldessa de París i candidata del PS francès a les properes presidencials, Anne Hidalgo, en la qual s’han tractat diferents aspectes que podrien suposar una intensificació de la relació francoandorrana. Entre altres, López ha plantejat millores a la xarxa viària i fins i tot explorar enllaços ferroviaris.

De forma global, el president del PS ha tractat amb Hidalgo la importància d'augmentar la presència francesa a Andorra. López ha convidat l’alcaldessa parisenca a visitar el Principat per tal que pugui comprovar la incidència gal·la al país, la necessitat d'ampliar les relacions bilaterals i la importància de la col·laboració amb les regions del sud de França per tal de millorar en aspectes com l'estat de les carreteres que uneixen tots dos territoris, possibles connexions ferroviàries, entre altres. Hidalgo i López s'han trobat avui a València durant el 40è congrés del Partit Socialista Obrer espanyol (PSOE), ja que la candidata del PS a les presidencials franceses havia de recollir el premi Manuel Marín per la seva gestió municipalista.

El president socialdemòcrata també s'ha reunit avui amb Jean-Marc Germain, secretari de Política Europea del PS francès, i Sébastien Vincini, primer secretari del PS francès a l'Alta Garona. El president socialdemòcrata i Germain han aprofundit les relacions entre partits i han fixat una pròxima reunió a Paris amb Hidalgo mentre que amb Vincini han coordinat accions de campanya al Principat de la candidata a les presidencials i d'altres que organitzarà el PS per als francesos residents a Andorra.

Comentaris (3)

Trending