PS i Terceravia presenten esmenes a la totalitat al pressupost pel 2021

Els dos grups volen evidenciar el seu desacord amb els comptes, que hauran de superar el tràmit en la sessió de Consell General prevista inicialment pel 12 de novembre

Comentaris

Una sessió de Consell General.
Una sessió de Consell General. CONSELL GENERAL

Els dos grups parlamentaris de l’oposició, socialdemòcrata i Terceravia+Unió Laurediana, han presentat esmena a la totalitat al projecte de llei del pressupost tramitat ara fa unes setmanes pel Govern al Consell General. Totes dues formacions demanen que els comptes siguin retornats a l’executiu. El debat podria tenir lloc el dijous 12 de novembre.

Aquest dimecres finalitzava el termini de quinze dies que els grups tenien per decidir si esmenaven a la totalitat el projecte legislatiu. Tot i la situació provocada per la pandèmia del coronavirus, tan socialdemòcrates com Terceravia+Unió Laurediana han volgut deixar clar que no comparteixen els comptes presentats dels del Govern. Per això, han presentat una esmena a la totalitat, a l’espera que en els dies vinents puguin tramitar-ne també de parcials.

Les dues esmenes a la totalitat s’hauran de debatre, votar i previsiblement ser refusades en la propera sessió ordinària del Consell General. Aquesta podria tenir lloc, segons el calendari de la cambra, el 12 de novembre.

Comentaris

Trending