El PS pregunta per què Salut no ha inclòs la vacuna contra la bronquiolitis a la pauta pels infants

La consellera general, Susanna Vela, ho demanarà en la pròxima sessió de control al Govern després dels casos que de menors de dos anys que han hagut de quedar ingressats a l’hospital

Comentaris

Susanna Vela en una intervenció al Consell General
Susanna Vela en una intervenció al Consell General

La consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat una pregunta oral per la sessió de control al Govern del 23 de novembre demanant els motius perquè Salut no ha inclòs la vacuna contra la bronquiolitis a la pauta generalitzada pels infants.

La pregunta la formula després dels recents casos detectats per bronquiolitis en infants menors de dos anys, que ha suposat l’avís en escoles bressol per ser molt contagiós i que ha provocat que deu d’ells hagin estat ingressats –sis a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell i quatre que han estat traslladats a UCIs pediàtriques de centres catalans- des del passat mes d’octubre.

Per aquest motiu, vol saber per què el Ministeri de Salut no ha inclòs el vaccí contra aquest virus respiratori en la pauta generalitzada pels infants. La pregunta haurà de ser resposta en la sessió de control al Govern prevista pel 23 de novembre a les 16 hores.

Comentaris

Trending