El PS inicia contactes a les parròquies en vista a les eleccions generals

El comitè directiu de la formació aprova l’estratègia electoral amb la problemàtica de l’habitatge, la recuperació del poder adquisitiu i la situació dels petits empresaris i autònoms com a eixos centrals

Una imatge d'una reunió del comitè directiu.
Una imatge d'una reunió del comitè directiu. ARXIU

El Partit Socialdemòcrata (PS) ha iniciat ja contactes en l’àmbit territorial en vista a teixir aliances pensades per a les properes eleccions generals. Les converses s’emmarquen en el treball de la direcció de la formació socialdemòcrata per establir l’estratègia electoral.

El PS ha engegat les grans línies de treball cap a les properes eleccions generals. Així ho van fer saber ahir al vespre els membres del comitè executiu als representants del comitè directiu, a qui van exposar les primeres idees d’estratègia electoral. El document, que es va debatre anit i que finalment es va aprovar per part del comitè directiu, tracta la necessitat de resoldre la problemàtica de l’habitatge amb solucions reals i efectives, així com les propostes dels socialdemòcrates per a pal·liar els efectes que suposa el principal problema de la ciutadania amb la pèrdua de poder adquisitiu i la situació en la qual es troben també els petits empresaris i els autònoms.

Així mateix, el text presentat ahir també destaca l’estratègia electoral a nivell parroquial a través dels contactes que ja s’han començat a formular per part del PS. L’objectiu del PS és treballar en un model de país que sigui realment sostenible en tots els àmbits i que permeti que la classe mitjana no hagi de desaparèixer, com està succeint actualment amb les polítiques ineficaces del Govern i la manca d’un model d’Estat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending