El PS carrega contra l’audiència ciutadana d’Espot: “un acte de precampanya amb diners públics”

El secretari d’organització de la formació, Pere Baró, denuncia que “no es va aportar res de nou” a la problemàtica de l’habitatge i lamenta que DA “s’enorgulleix d’haver convertit l’Estat del benestar en un Estat assistit”

Espot, en els moments previs a l'audiència ciutadana.
Espot, en els moments previs a l'audiència ciutadana. SFGA/J.A.VILADOT

El Partit Socialdemòcrata ha criticat amb duresa l’audiència ciutadana protagonitzada dimarts al vespre per Xavier Espot, centrada sobre la problemàtica de l’habitatge. La formació lamenta que no es va dir res de nou ni es van aportar solucions per a la situació. De fet, es veu més com “un acte de precampanya”. Amb l’agreujant que es va fer “amb diners i mitjans públics”. Per això, es torna a reclamar la convocatòria urgent d’eleccions.

Així ho ha apuntat el secretari d’organització de la formació, Pere Baró, que tant a les xarxes socials com en declaracions a Altaveu no ha amagat el seu enuig tant amb el fons com amb la forma de la compareixença pública. En el primer cas, ha lamentat que “no va proposar res de nou; només va deixar clar que no posaria en marxa cap control efectiu per veure de qui són els pisos buits”.

En aquest sentit, ha remarcat que “la gent no es creu res del que va dir” i ha apuntat que “les preguntes van ser seleccionades i preparades”. Per tant, Baró considera que “no es pot dir que això sigui un acte de transparència o de participació ciutadania”.

Xavier Espot just abans d'iniciar 'El cap de Govern respon'.

Relacionat

Espot aprofita la problemàtica de l’habitatge per treure pit i fer campanya electoral

Al contrari, al seu entendre el que va ser és “un acte de precampanya per blanquejar les males polítiques de DA”. I ha denunciat que, a més, es va fer “emprant diners i mitjans del Govern i d’RTVA”. Per tant, públics. Per això, entén que el que toca és “convocar eleccions i que tots puguem jugar amb les mateixes cartes”.

A banda, el secretari d’organització del PS ha volgut posar en relleu que al llarg de tota l’audiència ciutadana va quedar clar que els membres de DA “s’enorgulleixen d’haver convertit l’Estat del Benestar en un Estat assistencial”. En canvi, al seu entendre, el que cal és que “tota persona pugui viure amb els seus propis recursos i no que es necessiti que el Govern t’ajudi”.

Comentaris (8)

Trending