El PS aplaudeix la decisió de Portugal de tornar a obrir un consolat general al país

Recuperar la representació diplomàtica permetrà que els residents lusitans tinguin un organisme que vetllí pel seu benestar i treballin per la millora de la situació del col·lectiu al Principat

Pere López amb Paulo Pisco, que hi ha intervingut de forma telemàtica.
Pere López amb Paulo Pisco, que hi ha intervingut de forma telemàtica.

Andorra tornarà a tenir un consolat general de Portugal. L'anunci del president lusità, Marcelo Rebelos de Souza, ha estat molt ben rebut a les files socialdemòcrates que ho consideren fonamental pel benestar i la millora dels residents portuguesos al país.

El Partit Socialdemòcrata (PS) veu de forma molt positiva que l’executiu lusità hagi decidit tornar a obrir el consolat general a Andorra. L’anunci del president de Portugal, Marcelo Rebelos de Souza, durant la seva visita al Principat, ha estat considerada com una “decisió extraordinària” pel diputat del PS portuguès Paulo Pisco.

En aquest mateix sentit, el president del PS, Pere López, ha destacat la importància de “comptar amb un representant que treballarà pels drets de la comunitat portuguesa, i que tindrà interlocució associativa i política, fet que suposarà un punt d’inflexió per al benestar i la millora dels residents al país”.

De fet, com ha recalcat López, és un reclam en el qual el PS treballava des de feia anys "per les conseqüències positives que comportaria en una comunitat de població tan nombrosa al Principat".

Etiquetes

Comentaris

Trending