Pintat demana explicacions al Govern pel contracte de les esmenes

El president de Terceravia recorda a l’executiu que no li pertoca esmenar proposicions legislativa i reclama tota la documentació relativa a l’adjudicació a Cases & Lacambra

Comentaris

Josep Pintat dirigint-se a l'hemicicle des de la tribuna d'oradors del Consell General.
Josep Pintat dirigint-se a l'hemicicle des de la tribuna d'oradors del Consell General. terceravia

Terceravia treu foc pels queixals amb la contractació per part del Govern d’un bufet jurídic que ha d’assessorar per fer esmenes a una proposició de llei. En concret, per ‘arreglar’ el text relatiu als actius digitals. El president de la formació, Josep Pintat, ha promogut aquest mateix matí una doble actuació parlamentària per demanar explicacions a l’executiu en relació amb l’adjudicació al despatx Cases & Lacambra.

D’una banda, el president del grup parlamentari Terceravia+Unió Laurediana+Independents pregunta al Govern “per què procedeix a la contractació d’una empresa per redactar esmenes a una proposició de llei quan no és de la seva competència, de conformitat amb el que estableix el reglament del Consell General”. A més, el president del grup parlamentari Terceravia ha demanat explicacions a Govern sobre “a qui van dirigides les esmenes i perquè procedeix a efectuar aquest tipus de contractació”.

Una sessió tradicional del Consell General amb membres del Govern en primer terme.

Relacionat

Govern envaeix competències legislatives: ‘fitxa’ un bufet jurídic per esmenar una proposta de llei

Paral·lelament, Josep Pintat ha entrat una demanda d’informació sobre aquesta qüestió, on ha requerit a l’executiu “tota aquella documentació que formi part de l’adjudicació establerta en l’edicte de data 19 de maig del 2021 pel que es fa pública l’adjudicació definitiva dels treballs d’assessorament en el marc de la redacció de les esmenes a la Proposició de llei de la representació digital d’actius, publicat al BOPA núm. 60, de data 26 de maig del 2021, en concret, l’informe que declari el contracte de caràcter sensible o reservat, així com tota aquella documentació que formi part d’aquest expedient”.

Comentaris

Trending