Els parlaments andorrà i català estrenyen lligams

La síndica general, Roser Suñé, visita la seva homòloga Laura Borràs per tal de refermar les relacions institucionals entre les dues cambres legislatives

Comentaris

Roser Suñé i Laura Borràs al saló de sessions.
Roser Suñé i Laura Borràs al saló de sessions. PARLAMENT DE CATALUNYA

Refermar les relacions institucionals i, més encara, intensificar-les. Aquest és el motiu pel qual la síndica general, Roser Suñé, s’ha traslladat aquest matí a Barcelona per dur a terme una visita oficial al Parlament de Catalunya. Allí, Suñé ha estat rebuda per la seva homòloga, Laura Borràs.

Durant la trobada, al despatx presidencial les dues presidentes de les cambres parlamentàries andorrana i catalana han analitzat els reptes als quals els parlaments hauran de fer front en aquest període i alhora han considerat intensificar les relacions entre totes dues cambres.

5338BB99 08AC 4697 8E54 A91E28B33EB7
Un moment de la reunió entre les presidentes i la secretària i el secretari generals respectius.

Segons que ha anunciat a través del seu compte oficial de Twitter la presidenta catalana, “refermar les relacions institucionals entre les dues cambres legislatives és refermar els lligams d’amistat i col·laboració entre tots dos països”.

Suñé ha visitat el Parlament acompanyada del secretari general del Consell General, Josep Hinojosa. De la seva banda, Borràs tenia el suport de la secretària general de la cambra catalana, Esther Andreu. La síndica general ha signat en el llibre d’honor i ha visitat de la mà de Borràs, el Saló de Sessions del Parlament.

Comentaris (3)

Trending