Pallarés defensa els governs de coalició en unes jornades al Líban

“Per construir un executiu d’entesa les parts han de deixar de banda la part més ideològica per un sentit de país”, ha afirmat la ministra liberal

Comentaris

Judith Pallarés, a la Internacional Liberal.
Judith Pallarés, a la Internacional Liberal. L'A

Participació de la ministra Judith Pallarés aquest cap de setmana al Líban a la Internacional Liberal, segons informa aquest dilluns en un comunicat la formació, on ha defensat els governs de coalició i ha explicat la manera de procedir perquè funcionin, com és el cas, segons la ministra, de l’executiu andorrà.

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés, ha participat en les jornades ‘Democratic Training Academy’ organitzades per la Liberal Internacional aquest cap de setmana a Beirut, Líban. Pallarés ha pres part de la taula rodona ‘Formació de coalicions’, on es va debatre sobre la construcció de coalicions democràtiques i la presa d’acords electorals.

La ministra liberal, que ostenta el càrrec de tresorera de la Liberal Internacional, ha explicat que “per construir una coalició les parts han de deixar de banda la part més ideològica per un sentit de país”, si bé ha afegit que “les parts s’han de concentrar en les accions que es poden dur a terme de forma consensuada i deixar de banda les més difícils d’aconseguir”. Com a membre d’un govern de coalició, Judith Pallarés ha explicat durant les jornades formatives que “la feina dins d’una coalició és de treball constant, ja que s’ha de vetllar pels compliments dels acords”.

Així mateix, Judith Pallarés ha compartit participació amb, entre d’altres, Hans Peter van der Woude, ambaixador holandès al Líban, amb qui ha pogut conversar sobre l’estat actual de les polítiques liberals al món.

Finalment, s’ha destacat la “bona participació” en les jornades, que comptaven amb membres de moviments socials i partits polítics d’arreu del món amb els quals Pallarés ha pogut conversar. Veure participants “tan joves, amb tantes ganes de construir i defensar els valors humans dins dels seus països, amb totes les seves dificultats, m’ha recordat perquè faig política”, ha afegit emocionada Judith Pallarés.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending