Majoral està convençut que Terceravia tornarà a participar aviat en unes eleccions

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral pronostica uns comicis generals renyits a la seva parròquia per l’elevat número de candidatures

Comentaris

Suports pels cartells de propaganda electoral aquest dimarts a Sant Julià de Lòria.
Suports pels cartells de propaganda electoral aquest dimarts a Sant Julià de Lòria. B.N.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral s'ha mostrat convençut que Terceravia tornarà a presentar-se aviat a unes eleccions. La formació no ho ha fet a les generals del proper 2 d'abril i la nova cita serà al desembre amb els comicis comunals. Terceravia-Unió Laurediana és el partit que governa el comú.

Majoral, però, no s'ha volgut pronunciar sobre la seva presència a les comunals afirmant que encara hi ha molt temps "i en aquest període poden passar moltes coses. Tinc ganes que el proble prosperi, amb mi o sense mi. Aquest és la voluntat que té Josep Majoral", ha dit. El cònsol ha subratllat que "Terceravia no ha desaparegut i jo seré allà on pugui ser útil perquè el poble pugui prosperar".

Sobre els comicis generals ha pronosticat que seran molt renyits i distretes a Sant Julià de Lòria per l'elevat número de llistes que es presenten: Demòcrates-Liberals, PS-SDP +, Concòrdia-Desperta Laurèdia, i Andorra Endavant. "Des de l'altre costat de la barrera m'ho miro amb molta tranquil·litat i relaxació i amb una certa prudència perquè soc incapaç de dir el que passarà. No obstant, crec que hi haurà molta fragmentació. Em quedo amb el fet que hi haurà molta tria amb quatre llistes". 

La gran incògnita d'aquest procés electoral és saber on poder anar els vots de Terceravia-Unió Laurediana, tenint en compte que a les darreres eleccions comunals del 2019 i amb tres llistes en joc, la formació que presideix Josep Pintat va sumar més de 1.100 vots, una xifra notable recordant que a Sant Julià de Lòria hi ha 4.000 electors. Una de les possibilitats és que un gran nombre d'electors optin per l'abstenció o pel vot en blanc.

Comentaris (2)

Trending