López insta al Govern a posicionar-se sobre la candidatura per als Jocs Olímpics d’Hivern 2023

En una pregunta oral urgent, el president socialdemòcrata ha sol·licitat que s’expliquin quins serien els contactes i comunicacions oficials que s’han fet sobre aquesta qüestió

El president socialdemòcrata, Pere López.
El president socialdemòcrata, Pere López.

Fa uns mesos que es va manifestar la intenció d’Andorra de formar part de la candidatura dels Jocs Olímpics i Paralímpics d’Hivern 2030. Aquest dimecres, el president del Partit Socialdemòcrata, Pere López, ha entrat una demanda urgent demanant la posició i sobre les passes que ja s’haurien donat en aquest sentit.

López ha instat al Govern que expliqui quina és la seva posició respecte a una possible participació d’Andorra en aquesta candidatura. A més, també sol·licita que s’indiquin quins contactes i comunicacions de caràcter oficial s’han dut a terme sobre aquesta qüestió.

En el moment en què es va manifestar aquesta intenció, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va explicar que Andorra podia aportar instal·lacions i experiència, i que seria òptim aprofitar les intencions. A causa del caràcter urgent de la demanda, haurà de ser contestada per l’executiu durant la sessió del Consell General prevista per a demà a les 16 hores.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending