Liberals acusa el PS via xarxes de mentir en assegurar que la formació de Gallardo està endeutada

Els socialdemòcrates ha votat en contra de la designació de Maanan Aouraghe com a membre del consell d’administració pel seu vincle directe amb el partit

Comentaris

Jordi Gallardo parlant amb la demòcrata Sandra Codina a l'hemicicle, just abans de la sessió.
Jordi Gallardo parlant amb la demòcrata Sandra Codina a l'hemicicle, just abans de la sessió. LIBERALS

A l’hemicicle, no. Però sí a Twitter. Liberals acusa el Partit Socialdemòcrata (PS) de mentir a l’hora de dir que la formació que presideix Jordi Gallardo té un deute bancari. A través d’una piulada, el partit ha negat que existeixi aquest endeutament i ha demanat en aquest cas al president socialdemòcrata, Pere López, que s’informi millor abans de fer qualsevol afirmació.

Tot plegat ve a tomb de l’agre debat que hi ha hagut al Consell General en relació amb la designació de dos membres per al consell d’administració de l’Autoritat Financera Andorrana (AFA). El PS ha votat en contra de l’elecció de Maanan Aouraghe pel seu clar vincle polític. De fet, no fa pas tant temps i ja en previsió de ser designat per a l’AFA, Aouraghe va renunciar al càrrec de tresorer del partit per poder defensar una major independència.

Els consellers socialdemòcrates votant en contra del nomenament d'Aouraghe.

Relacionat

El PS vota en contra del nomenament d’Aouraghe a l’AFA per la seva estreta vinculació política

Durant el debat i tot justificant la negativa a donar suport a Aouraghe, López ha afirmat que “sembla que el partit liberal ha convertit la seva participació en aquest govern de coalició en una fórmula per col·locar càrrecs o per finançar l'important deute bancari que té comptabilitzat”. Tota l’argumentació en general ha fet enfurismar no només els liberals, tal i com més o menys ha deixat clar la consellera Eva López en la seva intervenció, sinó també els demòcrates i el Govern. En aquest cas el ministre de Finances, Eric Jover, no s’ha quedat curt.

Però no s’ha aclarit com sí que s’ha fet amb posterioritat a través de la piulada que Liberals no té cap deute. L’havia tingut i molt important sota el paraigua del PLA que Gallardo i altres joves liberals del moment no van permetre que morís. “Liberals no té actualment cap deute bancari amb cap entitat financera del país. Agrairíem al senyor Pere López i al PS que abans de parlar sobre el nostre estat financer s’informi de la situació i no menteixi als ciutadans del país”, resa la piulada.

Comentaris

Trending