Govern treu ferro a la polèmica pels ‘contractes Costa’ i entén que la majoria vulgui evitar dubtes

Jover evita pronunciar-se sobre un eventual ridícul de cap part arran de la pregunta inicial de la consellera Carine Montaner i recorda que “l’executiu ja ha facilitat” la documentació requerida

Compareixença dels grups de la majoria parlamentària.
Compareixença dels grups de la majoria parlamentària. Toni Solanelles

Quan al Govern li arribi la pregunta amb resposta escrita formulada conjuntament els presidents dels tres grups parlamentaris que li donen suport en relació amb els denominats ‘contractes Costa’ estudiaran la resposta a donar i l’emetran com no pot ser d’una altra manera. “Entenc que des de la majoria no es vulgui deixar passar l’ombra del dubte”, ha afirmat el portaveu governamental, Eric Jover, en ser demanat per la qüestió formulada per Demòcrates, Liberals i CC després que el Govern preferís no publicar al Butlletí del Consell General la relació d’adjudicacions a Inlingua.

Jover ha recordat que “el Govern ja havia facilitat aquesta informació”, en relació amb la documentació sol·licitada per la consellera general no adscrita Carine Montaner que efectivament se li va entregar i ha deixat clar que no hi ha cap anomalia. Al contrari, que es van seguir escrupolosament els camins que tocaven en relació amb els contractes. Jover ha evitat referir-se a expressions esmentades aquests dies com el fet que el cap de Govern hauria fet el ridícul no publicitant uns documents que després els seus propis col·legues li demanen.

Carles Naudi, Carles Enseñat i Ferran Costa abans d'iniciar-se la compareixença on van explicar que es feia la demanda.

Relacionat

Els grups de la majoria demanen que es publiquin els ‘contractes Costa’ per acabar amb la polèmica

El ministre de Finances i portaveu del Govern ha preferit posar l’accent en el fet que “s’ha de ser molt conscient” que a Andorra “el càrrec de conseller general no és incompatible en tenir una activitat econòmica”. Més encara, aquesta no incompatibilitat “és volguda” per tal que empresaris o persones per compte propi es puguin dedicar a la política. “Hem d’evitar de professionalitzar sobre manera l’activitat política”, ha conclòs Jover.

Comentaris

Trending