Gili retreu a Espot el silenci del Govern per fer pisos socials al terreny de l'antic escorxador

La cònsol no veu el problema perquè es treballin els dos projectes -el de l'escorxador i els de l'avinguda del pessebre impulsat pel comú- en paral·lel per donar resposta a la problemàtica de l'habitatge

La sessió de consell del Comú d'Escaldes-Engordany.
La sessió de consell del Comú d'Escaldes-Engordany.

Al matí el cap de Govern, Xavier Espot, demana més implicació als comuns, referint-se al comú escaldenc, i, a la tarda, la cònsol de la parròquia no s'ha mossegat la llengua assegurant que des de la parròquia, a inici d'any, es va oferir a l'executiu el terreny de l'antic escorxadors per construir habitatge social. Un oferiment que, com ha indicat Gili, no hi ha resposta i que el veu compatible amb els que volen edificar a l'avinguda del Pessebre.

La demana del cap de Govern, Xavier Espot, a una major implicació dels comuns per la problemàtica de l’habitatge, fent una clara al·lusió a Escaldes-Engordany, ha obtingut resposta. La cònsol escaldenca, Rosa Gili, ha assegurat que la parròquia “està implicada” en la matèria. De fet, ha avançat que des de la corporació se’ls hi van oferir, a inici d’any, els terrenys de l’antic escorxador, a escassos metres d’on es construiran els pisos socials, i que fins al moment “no han tingut cap resposta”.

El cap de Govern a la inauguració de l'edifici Armor.

Relacionat

Espot insisteix en la implicació dels comuns per solucionar la problemàtica de l’habitatge

“Quin problema hi ha per Govern que un comú impulsi un projecte de pisos socials”, s’ha demanat Gili que, des del seu punt de vista, hauria de ser “una comoditat perquè es poden centrar i destinar els diners en altres projectes”. En aquest sentit, la cònsol els hi ha recordat que “39 habitatges no solucionen la qüestió”.

En aquest sentit, s’ha referit que es poden treballar en diferents projectes, però que el de l’avinguda del Pessebre ja feia temps que l’havien iniciat i que no podien parar-lo. “S’ha de donar una resposta ràpida i no ens podíem permetre el luxe de parar i negociar amb un tercer”, ha indicat Gili.

Comentaris (1)

Trending